Poti sa te imbogatesti online ?

Cu siguranta !

Totusi, cei care gandesc asa, nu au nici o sansa. De ce spun asta ? Pentru ca in general cei ce umbla dupa castiguri rapide, „sa dea un tun”, de obicei nu au rabdare sa creasca o afacere.

„Tunurile” nu se gasesc pe toate ..drumurile..

Acum vorbind doar din experienta mea personala, pentru a face bani online, trebuie sa incepi cat mai multe directii, si trebuie sa te tii de ele, sa le ridici.

Pentru a ajunge sa ai un venit stabil, online, trebuie sa-ti faci cat mai multi „torenti de centi”. Poti avea o sursa de venituri pe un site, care-ti genereaza 50 de euro pe luna. Foarte bine, mai deschizi pe un alt site, ajungi la 75 euro pe luna. Cu atat mai bine, urmatorul site.. si tot asa.

Aici se aplica oarecum un principiu de la bursa. Si anume, diversificarea portofoliului. Este destul de greu sa ai o singura sursa de venituri online care sa-ti genereze bani cu nemiluita. Este mult mai usor si mai lipsit de riscuri sa ai mai multe surse care genereaza venituri lunare mici. Dar per ansamblu, se aduna si ajungi la un venit confortabil, si sigur.

De ce zic sigur ? Poti pierde cateva din aceste surse fara sa te afecteze serios. In schimb, daca ai avea o singura sursa de venituri si ai pierde-o, atunci ar fi catastrofal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>