Ce-mi trebuie ca sa castig si eu bani pe net ?

Sunt foarte multe moduri de a castiga bani pe net.

Ca sa poti sa ai o sansa, trebuie sa ai cateva abilitati.

Din punctul meu de vedere, cele mai importante sunt :

  1. Sa stii cat de cat sa lucrezi pe calculator, sa stii sa accesezi internetul, sa stii sa cauti pe net, sa stii sa folosesti emailul, sa stii sa scrii un document, etc.
  2. Un alt lucru util este cunoasterea limbii engleze. Foarte multe lucruri pe net sunt in limba engleza, asa ca trebuie sa o stiti
  3. Trebuie sa fiti organizati, harnici, sa puteti sa va faceti un plan si sa-l duceti la capat. Si mai ales, sa nu va dezamagiti daca nu reusiti din prima incercare.
  4. Unele modalitati de a castiga bani online implica sa realizati / administrati un site. Din acest punct de vedere cunoasterea limbajului HTML sau chiar a unui limbaj de scripting cum ar fi PHP impreuna cu MySQL pt baze de date este un mare plus. Daca va apucati sa faceti siteuri, fireste, va va trebui si un hosting. Un serviciu de gazduire a siteului pe un server. Acest lucru o sa va coste o suma, nu foarte mare din fericire. Gazduire va pot oferi si eu (contacteaza-ma) la un pret modic.

E important sa incepi cu ceva simplu, sa te asiguri ca asa ceva este posibil, si sa cresti adaugand noi surse de venituri.

Fiti inteligenti, nu va dati demisia de la jobul pe care-l aveti, pana cand nu sunteti siguri ca afacerea merge cateva luni. Incepeti in paralel cu jobul pe care-l aveti, lucrati de acasa si cand ati depasit indepenenta financiara cateva luni la rand, va puteti ocupa doar de afacere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>